En fin vän, prat och té..

värdaste kvällen på länge, tack.

Tre saker om mig!

jag är en inte så normal människa, jag är väldigt annorlunda, så tänkte skriva en liten lista på saker som jag gör som kan verka lite annorlunda haha, (menar inte typ, springa jorden runt enbart för att jag tycker det är svincoolt, utan grejer som ja.. ni får se haha)

- Ni vet dom där glasen från ikea som är små, men svartvitt mönster, ränder typ lite andra ränder och cirklar? (som alla svenssonsfamiljer har..) jag har fått för mig att jag inte kan dricka ur dom prickiga glasen för att pappa sa en gång när vi köpte dom någonting om att dom va helskumma och då fick jag för mig att jag absolut inte kunde dricka ur dom.. så jag har aldrig druckit ur ett sånt och det va innan sommarn vi köpte dom, finns det bara såna glas kvar så diskar jag ett smutsigt för att det inte går att dricka ur dom prickiga...

- Det ger mig världens kick att vara annorlunda, simma mot strömmen. vara & tycka tvärtemot alla andra. exempelvis om alla i klassen tycker att en lärare är suger, så måste jag atomatiskt tycka att han/hon är skitbra, även om jag egentligen inte tycker det så inbillar jag mig själv det tills jag tycker det på riktigt (det låter helsjukt men det är sant..) jag röker eller dricker inte, det är inte för att det är farligt (vem vet inte det liksom?) utan för att majoriteten av mina vänner gör det, då får jag värsta kicken av att vara ensam om någonting och stå för det. (visst, sen smakar cigg skit och jag vill inte tappa kontrollen, och det gör man ju av alkohol.. så, alkohol är inget för mig! (hade ingen rökt eller druckit så kan jag slå mig i backen på att jag hade supit skallen av mig hela tiden och rökt som en galning!) Det värsta jag vet är grupptryck, förstår verkligen inte hur man kan falla för det.. FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE!

- Jag kan diskutera i timmar, (okej nu tänker ni att, aha det var ju värsta grejen!? nej men det som är att jag älskar att diskutera eftersom jag har så extrema åsikter, alltid annorlunda och extrema) Jag kan inte vara mittemellan, allting är svart eller vitt. Antingen hatar jag någon/något eller så älskar jag den/det, jag kan inte bara acceptera att man inte kan älska alla. Jag måste även få den andra att tycka som jag, det räcker inte med att veta att den andra förstår vad jag menar, den måste tycka så också. är säkert skitjobbig, men whatever, det är så jag är haha!


det skulle vara vi för alltid, men vänskap har visst också ett slut.

jag vill skriva något nytt men det känns inte lönt. tankarna bara snurrar runt runt och jag kommer ingen vart, allt är över och jag vet inte hur jag ska göra för att få det som förr. allt jag vill är att får tillbaka oss två, utan dig kan jag inte andas, inte leva normalt och framför allt inte sova. att veta att det enbart är mitt fel känns tungt, men att få det bekräftat är ännu tyngre. det trycker ner mig och snart ligger jag på marken som en hjälplös liten jagkanintesättaordpådet, jag vill lätta på allt, röra mig uppåt. Jag hade just börjat klättra på stegen som tog mig uppåt till levandet, men jag föll lika snabbt som förra gången. Det finns inget jag kan göra, det är kört. it's over.


en natt, ett spel.

jag kan inte sova, det går bara inte, sitter alltid uppe till 3-4, försöker verkligen sova, men så fort jag försöker kommer tankarna och jag får ångest och panik. vet inte hur jag ska förklara mer än att jag inte mår bra just nu. så fort jag är ensam kommer tårarna. jag gråter inte ofta men nu vill det inte sluta, jag har sån tur som har så otroligt fina vänner, utan er skulle jag aldrig klara mig. jag kan inte andas utan dig, du är min luft. jag vill inte leva utan dig, förlåt snälla ge mig en chans till.. tankar snurrar runt och musiken är min trygghet, att låta någon annan sätta ord på känslorna är skönt då jag aldrig kan uttrycka mina känslor korrekt.

rösta rätt, rösta rött.

alla som röstar på alliansen är otroligt själviska, ska arbetslösa och sjuka människor få lida och inte få några pengar för att du som röstar på moderaterna ska få några extra hundralappar i plånboken? ska vi skapa ännu större klyftor i samhället, vill vi ha ett sverige där dom som har mest pengar styr? vill vi att dom som inte kan få jobb inte ska få några bidrag? vill vi privatisera sjukhus för att dom som har det bra ska få det ännu bättre och dom som har det sämre ska få det ännu sämre? är det det ni vill? det vill iallafall inte jag. jag kan säga att jag har tjänat på att ha alliansen i riksdagen, för mina föräldrar har haft jobb, men jag tänker på andra, vill att alla ska ha det lika bra. vill inte att någon stackars människa ska bli utan sjukvård för att personen inte har råd. och sen att sverigedemokraterna kommer med i riksdagen är bara äckligt, förstår inte hur folk tänker. det är bara idioter som har bråkat med en ivandrare en gång i sitt liv och röstar på dom för att dom inte ser allvaret i partiet. okej det här inlägget blev jätte rörigt men jag är så jävla irriterad och frusterad och hatar människor ännu mera just nu. godnatt.


RSS 2.0